Event catering

Stef is krachtig, ondernemend en gericht op resultaat. Zijn gedrevenheid wordt getemperd door zijn aandacht voor nauwkeurigheid en de kwaliteit van zijn werk. Hij stelt zichzelf en zijn medewerkers telkens meer en hogere doelen. Hij past zich snel aan aan veranderingen en komt vaak met praktische ideeën hoe daarmee om te gaan. Stef is resultaat- en doelgericht en hij wil de zaken snel en goed afhandelen en met de inzet van de juist mensen.

Klomp Culinair vervult van A tot Z uw catering wensen heel Nederland.

Of u nu een feestje thuis wilt geven of een borrel op kantoor, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Bij ons kunt u terecht voor koude en warme buffetten, voor combinaties van warme en koude buffetten, voor speciale buitenlandse buffetten of voor een vegan of vegetarisch buffet. De mogelijkheden voor een spetterend feest zijn bij ons eindeloos en zowel grote als kleine feesten, een huwelijksfeest, familiebijeenkomst of zakelijke diners worden door ons volledig ontzorgd.

Klomp culinair werkt samen met een vaste partner voor licht en geluid en heeft de beschikking over een groot assortiment met Nederlandse artiesten die uw avond compleet maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om nader kennis te maken! Stuur een bericht, mail, of bel voor de mogelijkheden!